27 januari 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alzheimer Cafe

Evenement op: maandag 20 maart 2017 -19:30

Event Navigation

Op maandag 20 maart is er weer een avond van het Alzheimer Trefpunt in Zwartewaterland. Onderwerp deze avond is ‘Vrijheid en veiligheid bij dementie’. Spreker is dhr. Jan Heining, zorgadviseur bij Viattence en voorzitter afdeling IJssel-Vecht van Alzheimer Nederland.

Het gesprek zal gaan over de mogelijkheden die er zijn om mensen met dementie zo lang mogelijk hun vrijheid te laten behouden, in combinatie met veiligheid, zowel in de thuissituatie als in een zorginstelling.

De  bijeenkomst is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden. Er is een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van Stichting Alzheimer Nederland.

De avond wordt gehouden in Woonzorgcentrum ‘De Hazelaar’, Het Gasthuysland 300 in Hasselt. De inloop met koffie/thee is vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De entree en koffie/thee bij binnenkomst zijn gratis. Overige consumpties kosten € 1,- per stuk. Er is een collectebus voor vrijwillige bijdragen voor de organisatie van deze avonden.

Voor meer informatie: Stichting Alzheimer Trefpunt Kampen/Zwartewaterland, tel. 06 13014955, of e-mail kampen-zwartewaterland@alzheimertrefpunt.nl.