7 oktober 2022 Gebruikers online: 14
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alzheimer Trefpunt

Evenement op: 21 maart 2022 -19:00 - 22:00

Event Navigation

Na lange tijd is er weer een avond gepland van het Alzheimer Trefpunt. Op maandagavond 21 maart is iedereen uitgenodigd in het Teeuwland.

Vooral mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Ook vrijwilligers en professionelen die werken met mensen met dementie zijn welkom om mee te praten en/of informatie op te halen. Deze avond gaat men in gesprek met de casemanagers dementie van Icare en IJsselheem en PGVZ.

De casemanagers gaan op interactieve wijze in gesprek over onderwerpen die leven bij personen met (beginnende) dementie hun naasten en mantelzorgers. Wat kan een casemanager dementie voor u betekenen en wat zijn de ondersteuningsmogelijkheden.

Daarnaast is er genoeg ruimte om zelf ook vragen of voorbeelden in te brengen. Ook is er een informatiestand van Alzheimer Nederland aanwezig. De koffie staat vanaf 19.00 uur klaar en om 19.30 uur start het programma tot ongeveer 21.00. De toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk.
Dit kan bij Lia Ruitenberg, mantelzorgconsulent, l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955