22 oktober 2021 Gebruikers online: 32
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Autowassen voor het goede doel

Evenement op: zaterdag 29 juni 2019 -10:00 - 16:00

Event Navigation

Jeurom Hasselt (Jeugdgroep Roemenië) houdt op zaterdag 29 juni een autowasactie. De opbrengst van deze actie is bestemd om een dorpshuis in Roemenië mee op te knappen.

De jeugdgroep hoopt in de herfstvakantie naar het dorpje Magyarózd af te reizen voor de klus. Het dorpshuis vervult een belangrijke maatschappelijke functie, zoals rouw- en trouwceremonies. Onder het communisme werden dit soort gebouwen allemaal gevorderd door de staat, maar niet onderhouden. Veel van deze gebouwen verkeren dan ook in een erbarmelijke staat. Om deze belangrijke maatschappelijke functie voor het dorp te behouden maakt de jeugd zich hard om dit dorpshuis op te knappen.

Iedereen kan op 29 juni tussen 10.00 en 16.00 uur de auto laten wassen op het parkeerterrein achter de Baak aan de Oudendijk. De wasbeurt kost 10 euro en komt volledig ten goede van het goede doel. Tijdens het wachten is het mogelijk om een broodje hamburger te kopen.

Speciaal voor vaderdag zijn er waardebonnen te koop waarmee vaders kunnen worden verrast met een wasbeurt voor de auto. Deze zijn verkrijgbaar in 2 varianten; een waardebon van 10 euro voor een wasbeurt of een bon van 12,50 voor wassen + een broodje hamburger.

De waardebonnen zijn nu al te bestellen via: jeugdroemenie@gmail.com of via telefoonnummer 038 – 4774204.