26 januari 2021 Gebruikers online: 17
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekenverkoop

Evenement op: donderdag 1 januari 1970 -00:00

Event Navigation

Op 7 april organiseert de Hervormde gemeente Hasselt een boekenverkoop voor het goede doel. Het zogeheten ‘Boeken voor boeken’ vindt plaats in de Regenboog in Hasselt en heeft als doel om geld in de zamelen voor het diaconale project ‘Licht op Zuid’ in Rotterdam.

Bent u ook een liefhebber van lezen, maar vindt u het zonde om elke keer veel geld uit te geven aan boeken? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze boekenverkoop waar u voor € 1,- per boek de mooiste boeken op de kop tikt. Vanaf 19.00 uur bent u welkom om heerlijk rond te neuzen tussen de mooiste boeken, uiteraard kunt u dit doen onder genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Boeken inleveren

Om deze actie echt een groot succes te maken, zijn we nog op zoek naar mooie (streek)romans en andere leesboeken. Hebt u dus nog boeken in de kast staan, die u al gelezen hebt maar die nog veel te mooi zijn om weg te gooien? Lever ze dan bij ons in! Zo geeft u ook een ander de kans om te genieten van dat schitterende boek. Hebt u nog boeken die een twee leven verdienen? Mail dan naar boekenvoorboeken@outlook.com