22 oktober 2021 Gebruikers online: 28
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Erwin Nyhoff in de Molen

Evenement op: zaterdag 7 september 2019 -19:30 - 22:00

Event Navigation

Zanger en gitarist Erwin Nyhoff opent 7 september het SCAB-seizoen met een optreden in de Molen. Begin deze maand is de kaartverkoop gestart via de bibliotheek Hasselt gestart en dat gaat erg goed. Er is maar een beperkte capaciteit in de Molen dus als wie erbij wil zijn kan nog snel een kaart kopen in de bibliotheek of reserveren viA scab-hasselt@hotmail.com. Kaarten zijn 15 euro en voor vrienden van SCAB 10 euro.

Erwin is begonnen als frontman van The Prodigal Sons; met de debuutplaat Wine of Life (1993) toert de band langs alle belangrijke poppodia, inclusief Pinkpop en Lowlands.

Nyhoff gaat verder als soloartiest, met een slechts gitaar en een nieuwe plaat: Take your time . In 2014 besluit hij zich te kandideren voor de tv-talentenjacht The Voice of Holland. Zijn cover van Bruce Springsteen’s The River zorgt ervoor dat de hele jury binnen enkele seconden dolgraag met hem wil werken. Nyhoff kiest Angela Groothuizen als begeleider en samen behalen ze de finale. Hij wint de finale niet, maar een nieuwe generatie muziekliefhebbers heeft hem in de armen gesloten.

Erwin Nyhoff toert nu weer langs diverse podia met zijn band; in Hasselt komt hij solo optreden met een breed repertoire van Woodstock-nummers tot Bruce Springsteen. Het concert begint om acht uur; de Molen is open om 19.30 uur.