24 januari 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Vier de Vrijheid

Evenement op: zaterdag 6 mei 2017 -18:45 - 21:00

Event Navigation

Op zaterdag 6 mei is er een concert ‘Vier Vrijheid’ in de Grote Kerk. Het concert begint om 19.30 uur. Op het programma staan Vaderlandse Liederen. Er is gezocht naar een inspirerende combinatie van bekende muzikanten en plaatselijk talent. Met optredens van pianist Jan Vayne, organist Harm Hoeve, Mannenensemble SALEM, Senioren Orkest FAIR (Fanfare en Irene), zangeres Sara Klein Horsman en harpiste Sterre Koopman is de organisatie daarin zondermeer geslaagd. Burgemeester Bilder opent en sluit het concert en professor dr. Herman Selderhuis is de gastspreker.

‘Vier Vrijheid’ is tot stand gekomen door samenwerking met de gemeente Zwartewaterland, Refo 500, diverse sponsoren, Organisatiebureau Doen, Hanzestad Hasselt Marketing  en uiteraard bovengenoemde muzikanten.

Het belooft een prachtig concert te worden. Muziekstukken als Te Deum, improvisaties van Bach, Händel, Frieden, Bevrijdingshymne en We will meet again. Uiteraard ontbreekt het Wilhelmus niet als gezamenlijke afsluiting van dit bijzondere concert.

Vanaf 18.45 uur kunt u in de tuin van de Grote Kerk een kopje koffie drinken. Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om onder het genot van een drankje nog even na te praten in De Werkplaats, Kaai 5 in Hasselt. Consumpties graag contant afrekenen.

In verband met renovatie van de Kaai in Hasselt adviseren wij bezoekers die met de auto naar Hasselt komen, te parkeren op de parkeerplaats van het gemeentehuis, parkeerplaats Van Nahuysweg of op de parkeerplaats aan de Grintwal in Hasselt.

Kaartverkoop bij: Foto Tuinman, Markt 2 in Hasselt, bij Optiek Schrijver, Markeresplein 9 in IJsselmuiden, bij Foto Frans Nooren in Staphorst en via info@hanzestadhasselt.nl In de voorverkoop betaalt u 8 euro en op de avond bij de kerk 10,00 euro.