27 januari 2021 Gebruikers online: 16
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Culinaire avond en muziek

Evenement op: vrijdag 11 december 2015 -17:00 - zaterdag 12 december 2015 -17:00

Event Navigation

Met trots presenteren de Oranjevereniging en de Horeca Zwartsluis een nieuw evenement. Tijdens de Winterfair zal een gezellige feesttent aan de Handelskade staan waar voor vrijdagavond 11 en zaterdag 12 december een gevarieerd programma is opgetuigd.

Het succes van de afgelopen twee jaren het gezamenlijk organiseren van de feestweek rond Koningsdag smaakte voor beide partijen naar meer. En dat heeft geresulteerd in het opzetten van een leuk programma tijdens de Winterfair 2015.

Culinaire avond met live cooking en muziek
Op vrijdag 11 december zal de tent vanaf 17.00 uur open gaan voor een culinair en muzikaal feestje. De gezellig aangeklede feesttent zal volledig in het teken staan van de culinaire kwaliteiten van de Sluziger horeca. Zij zullen middels een proeverij diverse kleine gerechtjes serveren. De Sluus, De Blizzard, De Albatros, De Vollenhoofsche Poort, ’t Kraantje en Hotel Zwartewater zullen alles uit de kast halen om je te verrassen. Voor een lekker drankje zijn er diverse (speciaal) bieren, maar uiteraard ook (gluh)wijn en een lekker kopje koffie. Voor dat laatste zal koffiebar Marcelino eveneens in de tent staan.

Alice Springs
De gehele avond zal muzikaal worden begeleid door Alice Springs. Deze vijfkoppige formatie staat onder meer bekend om haar ‘Whisky Tour’ waarbij je meegenomen wordt in de wereld van de Ierse muziek. Met een akoestische gitaar, banjo, viool, contrabas, trekzak en drumstel zorgen zijn voor een volle unieke sound. Alice Springs zal eerst akoestisch spelen om later op de avond het podium te betreden voor een afsluitend knalfeest.

Koffie en chocomelk
Op zaterdag 12 december zal de tent rond het middaguur open gaan voor een lekkere kop koffie of cappuccino, warme chocomelk en heerlijke appeltaart. De gehele dag zullen diverse koren optreden in de tent.

Après-ski party
Als Koning Winter in Zwartsluis is aangekomen zal de tent worden omgetoverd tot een après-ski paleis. Op de knallende beats en klinkende meezingers zal de Winterfair met een groot feest worden afgesloten. Skikleding mag daarbij natuurlijk niet ontbreken, dus we rekenen op je!

Leden gratis entree
Tijdens de culinaire avond is de entree gratis voor iedereen. Het betalen van zowel de gerechtjes alsook de drankjes kan met muntjes. Voor de après-ski avond wordt € 5,- entree gevraagd, maar leden van de Oranjevereniging hebben gratis toegang. Heb je je lidmaatschapskaart niet meer? Geen nood, bij de deur hebben we een ledenlijst liggen om na te gaan of je lid bent.