20 januari 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dialectavond

Evenement op: vrijdag 4 maart 2016 -19:30 - 21:30

Event Navigation

Leden van de Oaveriesselse Schrieverskring organiseren alweer acht jaar een voorleesavond in de dialectmaand maart. Tot nu toe werd dat in de Veldschuur gedaan, maar dit jaar is gekozen voor de Sluuspoort. Deze voorleesavond is dit jaar op vrijdagavond 4 maart.

De leden van de schrieverskring hebben zich deze keer laten inspireren door de humoristische schilderijen van Marius van Dokkum. In verhaal, gedicht en lied vertellen zij u wat volgens hun het verhaal is achter de schilderijen.

De Oaveriesselse Schrieverskring is een groep enthousiaste dialectschrijvers die allemaal met regelmaat stukjes publiceren. Ze komen vijf keer per jaar bij elkaar om elkaar opdrachten te geven en elkaars werk te beoordelen. Schrijft u ook in het dialect, of lijkt het u wel wat om dat te gaan doen, dan is deze avond een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met de schrieverskring.

Iedereen is van harte welkom op deze avond. De avond begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur is de zaal open. Entree € 5.00 inclusief kop koffie of thee.