17 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fifty Fit Markt

Evenement op: donderdag 26 mei 2016 -15:00 - 17:30

Event Navigation

Fit is een nieuw evenement in Zwartsluis. Deze Gezond en Fit Markt staat donderdag 26 mei van 15.00 tot 17.30 uur op de agenda. Gezond oud worden en lang fit blijven is de insteek voor de bezoekers. Daaraan werken Zwembad De Kragge, Joy & Health, Maandag’s Rijwielhandel, De Groentemannen, Van Boxtel Hoorwinkels en Tandartsenpraktijk G.C. Muller samen.

De bezoekers van de markt kunnen zich laten informeren en in sommige gevallen zelf producten testen. Te denken valt aan elektrische fietsen, klikgebitten, producten op het gebied van huidverzorging, gehoorapparaten en informatie aangaande voeding en sporten.

Je houdt het niet tegen dat de jaren naar verloop van tijd gaan tellen. De conditie wordt minder als je dat niet goed bijhoudt en je kunt problemen krijgen met het gehoor om maar twee voorbeelden te noemen. Tegelijkertijd kan je wel proberen om zo lang mogelijk gezond en fit te blijven en eventuele ongemakken zo lang mogelijk uit te stellen. Deze markt is er voor bedoeld om mensen daarmee te helpen met goede ideeën en producten.”

Tevens is er een leuke actie. Iedereen die een product koopt op de markt doet mee met een verloting waarbij cadeaubon van driehonderd euro is te winnen.