23 januari 2021 Gebruikers online: 13
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gebedstiendaagse

Evenement op: donderdag 10 mei 2018 -21:00 - zaterdag 19 mei 2018 -22:00

Event Navigation

10 Avonden een uur lang samen zingen, mediteren en bidden over een thema. Wie dat ook graag wil, is van harte welkom mee te doen met de Gebeds10daagse. Deze wordt al voor de 15e keer georganiseerd door een interkerkelijk team.

“We hopen zo onze eenheid in Christus gestalte te geven en te beleven met elkaar. Elke avond zal er iemand anders heel kort een aspect van het thema van dit jaar ‘Relatie met God!’ belichten n.a.v. een Bijbeltekst. Er wordt gezongen en daarna in kleine groepjes uiteen gegaan om te bidden. Samen sluiten we de avond weer af met zingen”, schrijft de organisatie.

“We nodigen iedereen van harte uit om één keer of meer of alle avonden langs te komen. Je hoeft niet hardop te bidden je mag ook zachtjes meebidden. Deze avonden worden door jong en oud als zeer samenbindend en opbouwend voor je geloof, ervaren.”

De tiendaagse vindt plaats tussen Hemelvaart en Pinksteren; van 10 mei t/m 19 mei tussen 21.00 en 22.00 uur. Het wordt gehouden in De Koningshof aan de Van de Vechtlaan 9. Alleen op vrijdagavond 11 mei is het in De Ontmoetingskerk.