24 januari 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Historische quiz

Evenement op: zaterdag 18 april 2015 -20:00 - 22:00

Event Navigation

Op zaterdag 18 april is er ‘s avonds een grote historische quiz in het dorpshuis ‘De Zandbelt’ in Belt-Schutsloot! Met vele oude filmpjes en foto’s en historische zaken van het jaar 1100 tot dit jaar wordt op de deelnemers een groot aantal vragen afgevuurd!

Met oude geschiedenis en nieuwe geschiedenis op één avond wordt er dan geschiedenis geschreven. Vragen die variëren van de gemiddelde leeftijd van de bevolking, via de handelsmaat van dekriet tot de naam van de eerste nederzetting op de zandrug die is gevormd door stuifduinen na de gletsjers.

Als je een team kunt vormen kun je meedoen maar ook als individu kun je je aanmelden of gewoon komen meedoen. Er worden dan teams samengesteld op de avond zelf. Bereid je voor, lees de boeken, vraag je vader, moeder, oom en tante, opa en oma of ze meegaan en win! Hoofdprijs is weer een dinerbon!

De vorige quiz in het dorpshuis had de gondelvaart als onderwerp en die avond is er fel gestreden om de eeuwige roem en de dinerbon. Ook deze quiz belooft een flinke happening te worden.Aanmelden tevoren is prettig voor de organisatoren en kan per mail via: activiteiten@dezandbelt.nl
Aanvang is om 20.00 uur.