24 januari 2021 Gebruikers online: 16
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interactieve avond over goede voeding

Evenement op: donderdag 22 november 2018 -20:00 - 22:00

Event Navigation

Tijdens Nederland leest is er in de Hasselter bibliotheek een interactieve avond op donderdag 22 november om 20.00 uur met Joyce Kuttschreutter, voedings- en leefstijlcoach van ‘Slimme eter/gewichtsconsulent’.

Hoe zorg je goed voor je lijf? Als je weet wat je lichaam nodig heeft, kun je goede keuzes maken. Goede voeding geeft jouw lijf alle bouwstoffen om je vitaal te voelen en te herstellen. Daarnaast maken bewegen en ontspannen de cirkel rond. Eet, beweeg en slaap je energiek. Je hoeft vermoeidheid, hoofdpijn, depressieve gevoelens niet te accepteren. Neem het heft in eigen handen. Op een luchtige manier geeft Joyce tips/tricks over hoe je vitaler, energieker en aantrekkelijker kan worden, zijn en blijven. Deze tips zijn overal toe te passen ook tijdens de komende feestdagen.

Met verhalen en interactie deelt ze haar inzichten met je. Tijdens de pauze kun je genieten van een gezonde zelfgemaakte koek en als afsluiter krijg je een leuke goodiebag mee. Geen saai verhaal over voeding, maar een interactieve avond met een vleugje muziek, inclusief gezonde hapjes en drankjes.

Deelname kost € 7,50 (vrienden SCAB € 5). Kaarten zijn te reserveren via www.bibliotheekzwartewaterland.nl of in je Bibliotheek.