26 januari 2021 Gebruikers online: 31
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interkerkelijke Inspiratiedag met Willem Ouweneel

Evenement op: zaterdag 3 februari 2018

Event Navigation

De jaarlijks terugkerende Inspiratiedag vindt dit jaar plaats op zaterdag 3 februari op initiatief van verschillende kerken in Hasselt. De organisatie wil zoveel mogelijk Hasselters uitnodigen om deze dag mee te beleven en om samen met andere deelnemers waardevolle verbinding te zoeken in het geloof en met elkaar: samen bruggen bouwen rondom het thema ‘de dag van morgen’. 

Het programma kent dit jaar een andere invulling dan voorgaande jaren, maar ook dit jaar is er weer ruimschoots gelegenheid voor ontmoeting, bezinning, ontspanning en lekker eten. Vanuit het thema ‘De dag van morgen’, wil spreker en schrijver Willem Ouweneel deelnemers inspireren tot christen-zijn in de praktijk. Hij spreekt om 13.30 ’s middags in Ichtuskerk. Daarvoor zijn er al activiteiten in de rooms-katholieke kerk, de grote kerk en De Regenboog. Einde van de dag in een gezamenlijk diner in De Ontmoetingskerk.

Op basis van een gehouden enquête is het programma van dit jaar wat aangepast: de dagindeling is wat veranderd en er zijn nieuwe activiteiten in het programma gekomen. Zo vinden er dit jaar in kleine kringen ontmoetingen plaats bij Hasselters thuis. Ondanks het veranderde programma, blijft het doel van de dag hetzelfde: samen een waardevolle dag beleven rondom het thema geloven.

Voor de kinderen van 8-12 jaar is er dit jaar een programma uitgewerkt door Athletes In Action.

Kijk voor aanmelding en het volledige programma op de website www.inspiratiedaghasselt.nl 

Wie vragen heeft kan mailen met info@inspiratiedaghasselt.nl .