24 januari 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kledingruilbeurs

Evenement op: vrijdag 10 november 2017 - zaterdag 11 november 2017

Event Navigation

Voor de vijfde keer wordt er een kledingruilbeurs voor vrouwen georganiseerd. Een ideale gelegenheid om gratis en gezellig te winkelen, eventueel samen met buurvrouw, zus of vriendin. Naast het ruilen van kleding is er ook voldoende gelegenheid voor ontmoeting.

Het ruilen houdt in dat iedereen zelf maximaal vijf kledingstukken aan het begin van de avond op een gemerkte kleerhanger inlevert. Door de organisatie wordt de kleding gesorteerd en opgehangen, terwijl kan worden genoten van een kop koffie of thee. Hierna is er voor alle aanwezigen de gelegenheid om te shoppen langs de kledingrekken, om de kleding te passen en uitgezochte kleding mee naar huis te nemen.

De kledingruilbeurs wordt gehouden op vrijdagavond 10 november van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdagmorgen 11 november van 09.30 uur tot 11.30 uur, in de hal van de Ontmoetingskerk, Weedebrink 1 te Hasselt.

De overgebleven kleding krijgt een bestemming via Dorcas.

Aanmelding voor deelname kan via een mail naar kledingruilhasselt@gmail.com, ook eventuele vragen kunnen via dit mailadres worden gesteld.