25 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lasergamen

Evenement op: vrijdag 22 april 2016 -19:00 - 23:00

Event Navigation

De feesttent verandert vrijdagavond 22 april in een ware lasergame-arena. In een donkere tent ga je de strijd aan met een ieder die zich op het speelveld bevindt. Verschuilen doe je je achter lege olievaten, muurtjes en er staat zelfs een jeep in het veld.

Kinderuurtje
Van 19.00 tot 20.00 uur is de lasergame-arena speciaal geopend voor kinderen tot en met 14 jaar. In een spannende battle worden teams gevormd die tegen elkaar gaan strijden. Wil je meedoen? Geef je dan van tevoren op via info@oranjeverenigingzwartsluis.nl onder vermelding van je naam en leeftijd. Aanmelden kan ook bij de tent, maar let op, vol = vol, dus vooraf opgeven is verstandig.

Volwassenen
Zijn de kinderen uitgeraasd dan gaat vanaf ongeveer 20.15 uur de arena open voor iedereen ouder dan 14 jaar. Maar let op, je staat er dan helemaal alleen voor. Gewapend met je lasergun stap je de arena in om vervolgens zoveel mogelijk van je tegenstanders uit te schakelen.

We werken daarbij met een roulatiesysteem. Ben je uitgeschakeld, dan mag je opnieuw in de rij gaan staan om weer in het veld te kunnen komen. Zo kun je door tactisch te spelen zoveel mogelijk speeltijd verdienen.