22 oktober 2021 Gebruikers online: 17
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Musical Ester in De Baak

Evenement op: vrijdag 12 april 2019 - zondag 14 april 2019

Event Navigation

In het weekend van 12 tot en met 14 april zijn er drie voorstellingen van de ‘Musical Ester, Wie keert dit om?’ in De Baak. Vandaag is de kaartverkoop van start gegaan bij Vivant in de Hoogstraat. Ruim een jaar geleden is vanuit De Baak en De Ichtuskerk een enthousiast musicalkoor gestart met repeteren.

Vele gemeenteleden van de twee kerken, maar zeker ook volwassenen en zelfs kinderen van buiten deze kerkgemeenten, zijn betrokken bij de musical. Zangers, spelers, muzikanten, decorbouwers, een groep voor kleding en andere attributen, mensen voor licht en geluid en andere techniek; teveel om op te noemen. Dat alles heeft enorm veel positieve energie opgeleverd.

Op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april is de de musical te zien vanaf 19.30 uur. Op zondagmiddag 14 april is de derde en laatste keer dat bezoekers kunnen kijken naar de verrichtingen van Ester, Ahasveros, Haman en vele anderen. Dan begint de musical om 14.30 uur. In alle gevallen is de kerk een half uur van tevoren geopend.

Kaarten voor de musical kosten 6 euro. Voor dat bedrag krijgen bezoekers naast een kopje koffie of thee, een eigentijds verhaal te zien over machtsmisbruik, onderdrukking en vreemdelingenhaat aan de ene kant maar ook een verhaal over moed en hoop op een betere toekomst aan de andere kant. De musical duurt naar verwachting ongeveer twee en een half uur (inclusief pauze). Wie aan de deur een kaartje koopt is 7,50 kwijt voor de entree. De organisatie is er overigens niet gerust op of die -tegen die tijd- nog beschikbaar zijn.

Naast Vivant zijn ook kaarten te koop in De Baak, op zaterdag 16 maart tijdens de Roemeniƫ Actiedag en op zondag 31 maart na de ochtenddienst. In de Ichthuskerk zijn kaarten te koop op zondag 24 en 31 maart, steeds na de ochtenddienst.