24 januari 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekfestival voor Stichting Phoneo

Evenement op: vrijdag 13 april 2018 -19:45 - 23:00

Event Navigation

Op vrijdag 13 april vindt in de Ontmoetingskerk een groot muziekfestival plaats. De bekende gospelartiest Martin Brand en de Greijdanus Big Band zullen samen een avondvullend programma verzorgen ten bate van Stichting Phoneo.

Martin Brand is landelijk bekend van optredens op radio en TV. Hij vertolkt nieuwe en bestaande gospelsongs. Daarnaast is hij een bekend spreker en tekstschrijver. Hij staat bekend om zijn open manier van optreden, interactie, humor en echtheid.De Big Band van het Greijdanus College is een begrip in Zwolle en omgeving. Deze big band, bestaande uit leerlingen uit – vooral – de eerste 3 klassen van het voortgezet onderwijs, weet een breed repertoire aan big band muziek neer te zetten: van christelijke Opwekkingsliederen tot rasechte popsongs en de altijd vrolijke big band-muziek.

Stichting Phoneo wil hulp bieden aan de Roma-bevolking in Roemenie, een bevolkingsgroei die als tweederangs behandeld wordt en verstoken is van veel alledaagse voorzieningen. Humanitaire hulp is daar zeer welkom. Het muziekfestival wordt gehouden op 13 april 2018 in de Ontmoetingskerk in Hasselt. De avond begint om 19.45 uur.

De toegangskaarten voor dit muziekspektakel kosten € 5,- (kinderen t/m 12 jaar 2,50) en zijn aan de zaal te verkrijgen

Voor inlichting: Marieke Knol(038-4773224)