25 januari 2021 Gebruikers online: 12
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst Felix

Evenement op: donderdag 23 juni 2016 -17:00 - 19:00

Event Navigation

De VAR (Verklaring Arbeidsrelatie) is per 1 mei komen te vervallen. Maar wat dit voor ondernemers precies betekent en wat zij moeten doen, is voor veel mensen nog niet duidelijk. Hoog tijd om dat concreet te maken dus! Dat doet Felix Accountants tijdens een netwerkavond op donderdag 23 juni 2016 in Zwartsluis. Ondernemers zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Is het onderwerp interessant voor ondernemers?
Dat denken wij wel. Voor ondernemers die zelf zzp’er zijn of als opdrachtgever met zzp’ers samenwerken, heeft het verdwijnen van de VAR de nodige gevolgen. Ondernemers die willen weten hoe zij volgens de nieuwe regels (samen)werken en zo gedoe met de Belastingdienst voorkomen? Aanmelden kan vanaf nu!

Wat krijgen ondernemers voorgeschoteld?
Ondernemers die als opdrachtgever met zzp’ers werken: tips over hoe u een modelovereenkomst volgens de wensen en voorwaarden van een ondernemer opstelt. Dan heeft u die klaarliggen op het moment dat u een samenwerking aangaat. Dat is handig, omdat u anders afhankelijk bent van de overeenkomst die de zzp’er u voorlegt.

Zzp’ers die met opdrachtgevers samenwerken: tips over wanneer u de modelovereenkomst moet aanleveren, wat u zelf kunt en moet doen en wat de voor- en nadelen zijn als u geen goede modelovereenkomst hebt.

En niet te vergeten: wij zorgen voor een heerlijk buffet. Bovendien krijgen ondernemers een handige hand-out met belasting bespaartips van onze fiscalist mee naar huis.

Bent u erbij?
Wij verwelkomen ondernemers graag op donderdag 23 juni vanaf 17.00 uur aan de Handelskade 13 in Zwartsluis. Aanmelden kan via 038 – 333 75 74 of info@felixaccountants.nl.