26 januari 2021 Gebruikers online: 35
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkborrel ONZZ

Evenement op: donderdag 12 maart 2015 -17:00 - 19:00

Event Navigation

Het Ondernemend Netwerk Zelfstandigen Zwartewaterland (ONZZ) houdt op 12 maart een netwerkborrel bij Grandcafé De Burgemeester. Vanaf 17.00 uur staan er een hapje en (gratis eerste) drankje klaar. Nog geen lid, maar wel een belangstellende ondernemer uit Zwartewaterland? Ook dan is aanmelden nog mogelijk via penningmeester@onzzwartewaterland.nl.

Iedere zelfstandige professional vindt het prettig om zo nu en dan kennis en ervaringen met andere zelfstandige professionals uit te wisselen. Om waar mogelijk lijntjes naar nieuwe opdrachtgevers te leggen. Dat kan tijdens deze informele netwerkborrel. Tot ongeveer 19.00 uur genieten lokale ondernemers van een hapje, drankje en natuurlijk goede gesprekken met de netwerkpartners van het ONZZ.

Ondernemend Netwerk
Met de netwerkborrel laat het ONZZ zien een ondernemend netwerk te zijn. Zelfstandige professionals uit Zwartewaterland vinden er een platform waar ze andere ondernemers leren kennen. Een platform ook waar ze kennis delen en de mogelijkheid van onderlinge samenwerking verkennen. Het ONZZ mag dan geen belangenbehartiger zijn, maar het zet lokale zelfstandige professionals sterker en zichtbaarder in de regionale markt. Kijk voor meer informatie op www.onzzwartewaterland.nl.