25 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Olde Maten Trail

Evenement op: zaterdag 11 november 2017 -10:00 - 17:00

Event Navigation

In natuurgebied de Olde Maten, tussen Hasselt en Rouveen, vindt zaterdag 11 november een nieuwe editie plaats van de Olde Maten Trail. De start en finish is bij De Veldschuur in Rouveen.

Hardloopwinkel Run2Day Zwolle en Staatsbosbeheer Overijssel werken samen om trailrunning en de afwisselende natuurgebieden rondom Zwolle in kaart te brengen. Trailrunning is hardlopen over niet-verharde wegen. In de Olde Maten wordt een parcours uitgezet van 5 kilometer lang. Deelnemers kunnen daardoor zelf kiezen of ze één keer rond willen of meerdere rondes tot 15 kilometer willen afleggen.

Naast de aandacht voor trailrunning en de natuur wordt het inschrijfgeld ook goed besteed. Dit wordt namelijk gebruikt voor de recreatieve voorzieningen op de plek van de trail. Zo is er met het inschrijfgeld van de vorige edities een kabouterpad, een educatief pad voor kleuters in de natuur, geopend bij de Veldschuur.

Inschrijven

De trail start om 10.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Inschrijven kan via www.run2dayevents.nl. Voor de inschrijving geldt vol is vol.