17 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Huis Safety-atWork

Evenement op: donderdag 29 september 2016 -16:00 - 20:00

Event Navigation

Safety-atWork aan de Zomerdijk houdt donderdag een open huis. De winkel met bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen bestaat namelijk alweer een jaar. “Bij de opening hebben we de nadruk vooral gelegd op Rook Darts. Nu brengen we onze andere tak meer voor het voetlicht”, vertelt Martine Rook, die de zaak samen met echtgenoot Bennie runt.

Bij de opening een jaar geleden was Co StompĂ© aanwezig om met een welgemikte dartpijl de nieuwe zaak van start te schieten. Het assortiment is sindsdien flink uitgebreid. “We wilden het eerste jaar ook echt gebruiken om te kijken waaraan behoefte was. Ondertussen hebben we meer kleding, materialen en merken in huis. En niet alleen voor stratenmakers en bouwvakkers, zoals mensen wellicht bedenken. We hebben bijvoorbeeld ook zorgbroeken: personeel in de zorg moet tegenwoordig zelf de bekende witte broeken kopen. Daarvan kunnen ze bij ons terecht.”

Maar ook (werk)schoenen en korte broeken behoren tot de lijn van Safety-atWork. “Je ziet een trend dat mensen met werkkleding er toch vlot en netjes willen uitzien. Daarvoor hebben we alleen al veel verschillende schoenen. Dat zijn bijna sneakers, maar ze voldoen wel aan de voorschriften op een bouwplaats. Ideaal voor mensen met een kantoorbaan die toch af en toe op de bouw kijken. Dan wil je geen lompe schoenen onder je nette pak”, legt Rook uit. Ook noemt ze het assortiment voor verkeersregelaars.

Blikvanger tijdens het Open Huis is ongetwijfeld de grote greyhound bus van het merk Tricorp. Die is voorzien van een heuse vergaderruimte en ook toont het merk de nieuwste producten. Dat geldt ook voor schoenenmerk Elten, dat onder meer een schoen toont die in samenwerking met Adidas is gemaakt: een werkschoen met veel loopcomfort. Verder is onderwijsinstituut ITO aanwezig. Dat gebruikt Safety-atWork regelmatig als lesruimte.

Het Open Huis is donderdag van 16.00 tot 20.00 uur.

Klik op de link voor het complete programma:

uitnodiging-rookdarts