15 januari 2021 Gebruikers online: 46
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Optreden Altiband

Evenement op: vrijdag 27 februari 2015 -20:00 - 22:00

Event Navigation

Op vrijdag 27 februari komt de Altiband uit Meppel en omstreken naar Belt-Schutsloot. Zij verzorgt een muzikale avond in het dorpshuis. De Altiband bestond in 2014 veertig jaar en heeft een ruime ervaring in het verzorgen van muzikale festiviteiten. Het is een drumband voor mensen met een verstandelijke beperking. De bandleider nu is Bert Koster uit IJhorst. De leden hebben er veel plezier in.

Er wordt gespeeld op veelsoortige muziekinstrumenten en de band beschikt over een zeer breed repertoire van luistermuziek tot meezinger. De trommels, sambaballen, tamboerijnen, bongo’s en bekkens worden geleid en ondersteund door de bandleider op keyboard. In 1974 is de Altiband opgericht als drumgroep “de Kamp” en  begonnen met 5 leden. De oprichters waren de heren Strijker en Snijder. In 1987 werd de naam van de drumband gewijzigd in “de Altiband” als eerbetoon aan de oprichter van de band de heer en mevrouw Strijker.

De activiteitencommissie van Dorpshuis “de Zandbelt” heeft gemeend deze band naar Belt-Schutsloot te moeten halen om een avondje onbezorgd muziek beleven  dicht bij huis aan te bieden aan de inwoners van Belt-Schutsloot, maar zeker ook aan andere belangstellenden uit de hele omgeving.  De Altiband is de moeite waard en het is hoog tijd voor weer eens een openbaar concert van deze bijzondere enthousiaste en muzikale groep.

Toegang is € 5 per persoon en kaartverkoop is aan de zaal.

Aanvang is om 20.00 uur

Zaal is open om 19.30 uur

Adres is Vaste Belterweg 1 te Belt-Schutsloot