24 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Passieconcert Voices in Ichtuskerk

Evenement op: dinsdag 11 april 2017 -20:00 - 23:00

Event Navigation

Kosten: €5

Het christelijk regionaal koor Voices uit IJsselmuiden geeft op dinsdag 11 april een passieconcert ( ‘Redeemer of my heart’) in de Ichthuskerk aan de Kastanjelaan. 

Het koor met dirigent Jan Quintus Zwart, wordt op het Holthuisorgel begeleid door Evan Bogerd. Op piano speelt Ronald IJmker. Tijdens dit passieconcert wordt de geschiedenis van het lijden en sterven van Jezus gezongen. De boodschap van het Paasevangelie wordt ondersteund door een beamerpresentatie.

Crk Voices werd in september 2001 opgericht op initiatief van dirigent Jan Quintus Zwart en telt ruim 100 leden. Het repertoire van Voices is afwijkend van het gemiddelde koorrepertoire. Dirigent Jan Quintus Zwart zoekt bewust naar nieuwe werken vanuit Nederland maar ook uit het buitenland.

De koorleden ontvangen naast de wekelijkse repetities ook met grote regelmaat stemvorming, koorscholing en groepsrepetities. De leden zijn afkomstig uit IJsselmuiden, Kampen, Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden, Meppel, Wezep, Elburg. Het koor heeft al meerdere cd’s gemaakt. Vorig jaar nog de cd ‘More love’. Deze productie werd in 2016 genomineerd voor de Zilveren Duif, een prijs voor christelijke muziek.’

Kaarten voor het passieconcert kosten 5 euro in de voorverkoop en 7.50 euro aan de kerk.De aanvangstijd is 20.00 uur. Kaarten zijn in Hasselt verkrijgbaar bij Foto Tuinman aan de Markt en bij koorleden.