22 oktober 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Poppenkast in de bibliotheek

Evenement op: woensdag 27 maart 2019 -15:00 - 16:00

Event Navigation

Woensdagmiddag 27 maart om 15.00 uur kruipt Gerda Buter weer achter de poppenkast. Met een Jan Klaassen en Katrijn verhaal kunnen kinderen tot 7 jaar weer komen genieten.

Iedere woensdagmiddag wordt er in de bibliotheek Hasselt voorgelezen door voorleesvrijwilligers van 15.00 tot 15.30 uur.

“Voorlezen is ontzettend gezellig en leuk, zowel voor het kind als voor de voorlezer! Bovendien is voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van het kind. Het is goed voor de taalontwikkeling, leren luisteren en het stimuleert de fantasie. Veel redenen dus om dit voorleesuurtje te organiseren”, schrijft Corrie Folkersma namens de bibliotheek.

“Af en toe voegen we er ook iets extra’s toe deze voorleesmiddagen, zoals nu op woensdagmiddag 27 maart… dan gaat Gerda Buter poppenkastspelen. Als leerkracht op de PWA school en als moeder deed ze dit al vaker, maar nu kunnen de kinderen in de bibliotheek komen genieten van een Jan Klaasen verhaal.Deze aloude verhalen zijn nog steeds een groot plezier voor jong en oud. We hopen dat er veel kinderen ( van 3 tot 7 jaar) zullen komen luisteren naar de mooie verhalen.”