25 januari 2021 Gebruikers online: 20
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seniorenavond

Evenement op: dinsdag 26 april 2016 -19:00 - 22:00

Event Navigation

Op dinsdag 26 april organiseert de Oranjevereniging traditioneel de ouderwets gezellige avond speciaal voor senioren. Bent u 55-plusser en inwoner van Zwartsluis dan bent u op dinsdag 26 april vanaf 19.00 uur van harte welkom in de ontspanningsruimte van verzorgingshuis “De Schans” waar we met koffie en en wat lekkers zullen aanvangen.

Het programma wordt verzorgd door de gezellige mensen van ‘De Pierewaaiers’. Deze 17-koppige formatie staat garant voor een gezellige avond met zang en muziek. Liederen terug in de tijd met ouderwetse meezingers, robuuste zeemansliederen en smartlappen staan op het programma. De zon zal in de zaal gaan schijnen en u moet ze beslist gehoord en gezien hebben.

Onder het genot van een hapje en drankje sluiten we de avond af en hopen dat iedereen het weer zo gezellig heeft gehad dat men weer uit kijkt naar het volgende jaar.

Zonder de medewerking van het personeel van IJsselheem was dit alles natuurlijk niet mogelijk, daarvoor onze welgemeende dank.

Vervoer nodig?
Mocht u niet over vervoer beschikken, dan kunt u bellen met Hennie van Veen, telefoon 038-3868545. Na opgave wordt u die avond kosteloos opgehaald en weer teruggebracht.