23 januari 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Zwartsluis Open

Evenement op: zaterdag 15 augustus 2015 -10:00 - 17:00

Event Navigation

Van 15 t/m 22 augustus wordt op het tennispark in Zwartsluis de tweede editie van de ‘Zwartsluis Open’ gespeeld. Op de vijf gravelbanen worden dubbels gespeeld in de categorie 3 t/m 8.

Inschrijven kan t/m 7 augustus via www.toernooi.nl. De loting vindt direct in die week erna plaats. Het toernooi telt mee voor de officiële KNTLB-ranking. Er worden weer ruim 100 deelnemers verwacht uit o.a. Hoogeveen, Zwolle, Sint Jansklooster, Genemuiden, Meppel, De Wijk, Zuidwolde, Emmeloord, Ruinerwold en natuurlijk Zwartsluis.

“We proberen er wederom een sportief feest van te maken. Tennis staat voorop, maar we vinden het ook belangrijk een gevarieerd programma rondom het toernooi neer te zetten. Want een goede sfeer en gezelligheid draagt op een positieve wijze bij aan het succes van een toernooi”, aldus de technische commissie.

Toeschouwers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Zij kunnen onder het genot van een drankje en hapje op het terras genieten van de vele mooie wedstrijden. De eerste wedstrijden beginnen door de week om 17.30 uur. De entree is gratis. Zaterdag 22 augustus is de finaledag.

Tennisvereniging Zwartsluis telt zo’n 300 leden, van jong tot oud, en heeft ook ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor meer info over de club en de activiteiten op www.ltv-zwartsluis.nl