15 januari 2021 Gebruikers online: 26
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VakantieBijbelWeek

Evenement op: dinsdag 29 augustus 2017 - donderdag 31 augustus 2017

Event Navigation

In de laatste week van de zomervakantie staat ook dit jaar weer de VakantieBijbelWeek op het programma. Op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 augustus is er voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd van alles te doen. De organisatie is vanuit de Hervormde Gemeente (Grote Kerk).

Alle activiteiten staan net als voorgaande jaren weer gepland in en rondom Sporthal De Prinsenhof. Kinderen van 4 tot 7 jaar kunnen in de sporthal terecht voor spelen, knutselwerk, zingen en een poppenkastvoorstelling.

De kinderen van 8 tot 12 kunnen als vanouds met terecht op het sportveld waar een houtdorp wordt gebouwd. Hier kunnen de kinderen zich uitleven op het bouwen van een hut. In het houtdorp is er ook gelegenheid om te knutselen voor wie niet van timmeren houdt.

Om het inschrijven soepel te laten verlopen kunnen kinderen zich in de week voorafgaand aan de VakantieBijbelWeek aanmelden via www.vbw.hervormdhasselt.nl.

De kinderen gaan in het houtdorp in groepjes een hut maken. Dit doen ze onder leiding van een kundig timmerman/vrouw. Deze zal voor een gedeelte van het gereedschap zorgen. De kinderen moeten zelf een hamer meenemen.Voor het bouwen van de hutten zijn alle materialen aanwezig. Er is voor voldoende hout en spijkers gezorgd.