24 januari 2021 Gebruikers online: 17
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop sieraden maken

Evenement op: dinsdag 12 januari 2016 -19:30 - 21:00

Event Navigation

Creatief aan de slag in twee workshops

Hergebruik en duurzaamheid zijn begrippen die met het verstrijken van de jaren een steeds belangrijkere betekenis krijgen. Wie denkt dat hier alleen maar grootschalig invulling aan kan worden gegeven, zit er naast. Ook tijdens de Winterfair kun je je steentje bijdragen. En het mooiste van alles? Je houdt er zelf nog iets waardevols aan over ook.

Onder leiding van Carla Aleksandrowicz en Marijke Simone wordt er namelijk van gebruikte fietsbanden een leuk sieraad gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Meedoen?

Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. U neemt zelf een goede schaar mee. Voor gebruikte fietsbanden wordt gezorgd. Heeft u er toevallig nog een paar liggen of moet die van uw fiets toch nodig worden vervangen? Neem ze dan gerust mee.

Maar beide dames maken er deze avond een dubbel creatief feest van. Je kunt namelijk ook kiezen voor deelname aan een workshop Engeland is beroemd om haar prachtige rozentuinen. De negentiende-eeuwse koningin Victoria was dol op rozen en liet haar paleizen uitbundig versieren met deze romantische bloemen. Tijdens de winterfeesten werden de zalen versierd met“paperroses”,niet van echt te onderscheiden. Tijdens deze workshop leer je in één avond hoe je deze prachtige rozen maakt.

Aanvang 19:30 uur.