24 januari 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomermarkt De Linde

Evenement op: zaterdag 30 juni 2018 -12:00 - 16:00

Event Navigation

De Linde houdt organiseert 30 juni van 12.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse markt. De Linde is een leer- en werklocatie van de JP van den Bent Stichting. Met veel plezier werken er diverse mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ruim 20 medewerkers kunnen hier hun kwaliteiten verder ontplooien en zijn trots op hun werk.

Leonie, die elk jaar zelf met veel plezier achter de kraam van De Linde staat zegt: “dat vind ik hartstikke leuk, de sfeer en de gezelligheid. Wij staan er ook met onze eigen theelijn.”
“Op de summermarkt staan dit jaar veel nieuwe standhouders met hippe artikelen, zelf ontworpen kaartjes, cadeautjes, kleding en trendy homedecoratie”, vertelt begeleidster Marieke enthousiast. “Zo heeft ‘Liljewel’ een zelf ontworpen sieradenlijn en ‘Suecraft’ maakt mini families. Er is tevens een foodhoek.

Kom proeven van de compotes van ‘de fruitmeester’, of een ‘heerlijkheid uit de streek’ uit één van de potten van zuster Evie. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Nieuw dit jaar zijn enkele miniworkshops, o.a. van De Otterie. Graag tot ziens, de 30ste juni op de zomermarkt!”