15 januari 2021 Gebruikers online: 27
Agenda
Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomermarkt Frion

Evenement op: woensdag 17 juni 2015 -14:00 - 17:00

Event Navigation

Op woensdag 17 juni zijn bezoekers van 14.00 – 17.00 uur van harte welkom bij de Zomermarkt in Zwartsluis. Deze markt vindt voor de eerste keer plaats bij Frion aan de Fortresselaan 2. Voorgaande jaren was deze markt bij de Schans. Frion neemt de organisatie van de Zomermarkt dit jaar voor zijn rekening. Dit is ontstaan vanuit de samenwerking tussen beide organisaties.

Net als voorgaande jaren is er voor iedereen wat te doen. Bezoekers vinden op de markt woondecoraties, diverse houtproducten, handwerkartikelen en kunnen genieten van hapjes en drankjes. Kinderen mogen zich uitleven op een springkussen en zich laten schminken. Ook kan de bezoeker lootjes kopen waar leuke prijzen mee te winnen zijn. De prijzen worden onder andere gesponsord door de plaatselijke middenstand. De opbrengst van de lootjes is bestemd voor een relaxstoel van De Ontmoeting, de dagbestedingslocatie van Frion.

Deelnemers
De deelnemende partijen aan de Zomermarkt zijn onder andere IJssalon Snoepers, Betty Dijkstra, Femmie ten Napel, Welfare, Welzijn, Icare, IJsselheem De Schans, Frion De Ontmoeting en Jutjesriet.