27 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aftrap Euifeest op maandag in Onder de Luifel

Geplaatst op: 11 augustus 2018

DMAC, De Maandag Avond Club is traditioneel het decor van spelletjes. Dit jaar wordt er groots uitgepakt. De traditionele bordspelletjes worden ingeruild voor een nieuw concept. Onder de Luifel trapt het Euifeest dit keer af met een Carribean Play Night.

De gezelligheid en sfeer van de Euibattle wil de organisatie nu ook naar het café binnenhalen. Onder leiding van cafe-baas Petrit Sterenberg kunnen teams deelnemen aan de vijf verschillende Carribean Games, zoals Limbo Dansen, Banaanvangen en een Carribean schietbar.

Traditoneel zal huis DJ Pukkie zijn platenkast weer plunderen om deze avond muzikaal te omlijsten. De dames achter de bar zorgen voor de juiste cocktails om het sfeertje compleet te maken.

De organisatie, bestaande uit Annemiek Rodenstein, Mari-Louise van der Steeg, Gert-Jan Boertjes en Tom van Dijk denken met dit evenement een goede aanvulling te zijn op het huidige programma en hopen op deze manier de “Maandagavondclub” van vroeger nieuw leven in te blazen. “Durf jij het aan?”, vraagt de organisatie.

Het winnende team ontvangt een avond naar keuze gratis entree voor de feesttent. Teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. De deelname aan de Play Night is gratis. Aanmelden kan bij Annemiek via sms, whatsapp of met een belletje naar 06-24204663. Aanvang van het evenement is om 21:00 uur.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Contour