26 april 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Reddingsbrigade zoekt steun

Geplaatst op: 15 maart 2019

In het kader van de Rabobank Clubkas Campagne doet ook Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt (ZRH)  een beroep op de leden van de Rabobank om hun stem te geven aan de ZRH. Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt  is een dynamische vereniging die zorgt draagt voor de veiligheid aan de Millerplas, deelneemt aan verschillende wedstrijden en voor bewaking zorgt bij verschillende evenementen.

“Om onze taken zo goed mogelijk uit te voeren organiseert ZRH ook diverse opleidingen op de woensdagavond. Dit doen we zowel voor de ervaren redder als de jeugdigen die het nog moeten leren. Om deze taken zo goed mogelijk uit te voeren zijn wij toe aan nieuwe materialen, hiervoor vragen wij hulp aan de Rabobank”, legt de brigade uit.

Stemmen kan van 15 maart t/m 31 maart. De uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne is medio april. De basisgedachte van de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van de Rabobank inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de Rabobank. De winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven. Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour