24 mei 2019 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zonnebloemers vermaakt met country en western

Geplaatst op: 16 maart 2019

Afgelopen donderdag organiseerde De Zonnebloem afdeling Hasselt een middagactiviteit met een optreden van de “live” karaokeband De Westen Painters met na afloop een stamppotbuffet. Omdat de Western Painters vooral veel uit de 60er en 70er jaren Nederlands- en Engelstalige muziek vertolkten, werd zelfs bij het Engelstalige repertoire volop meegezonden. Met na afloop het stamppotbuffet werd het een hele gezellige en ontspannen middag. En dat is precies het doel van dit soort activiteiten.

Voor de organisatie is het altijd weer een verrassing hoeveel gasten van de Zonnebloem aan zo’n activiteit zullen deelnemen. Vooral ook omdat de week daarvoor de toneelavond van de Hasseltse toneelvereniging ook al zo’n succes was met 40 deelnemers en hun begeleiders. Toch hadden er maar liefst zo’n 60 gasten met hun begeleiders voor deze middag ingeschreven. Dit geeft blijk dat de vereniging de Zonnebloem de juiste “toon” heeft gevonden om in de behoefte van de bij de vereniging aangesloten gehandicapten en chronisch zieken te voorzien.

Om deze activiteiten te kunnen bekostigen hoopt de Zonnebloem, naast een vaste bijdrage   van de landelijke vereniging, op bijdragen van sponsoren en de jaarlijkse lotenverkoop die binnenkort van start gaat.

RABObank Clubkas Campagne 2019

Ook is de Zonnebloem deelnemer van de RABObank Clubkas Campagne 2019. Bij deze doet de vereniging dan ook een oproep aan leden van de RABObank Vaart- en Vechtstreek op de Zonnebloem te stemmen via de website: www.rabobank.nl/lokale-bank/vaart-en-vechtstreek/. Dit kan tot 1 april.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.