26 april 2024 Gebruikers online: 43
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Van den Belt Stoffering en MAINTAIN nieuwe sponsors TCH

Geplaatst op: 1 april 2019

Het contract getekend door Arjan van den Belt en Marthijn Mekkelholt in het bijzijn van de voorzitter  van de Tennisclub Hasselt Olaf Schulte

Van den Belt Stoffering en Maintain worden de nieuwe sponsoren voor de jeugd en verbinden zich voor drie jaar aan de tennisclub. Zij volgen hiermee voormalig jeugdsponsor Vesta Chemicals op.

Van den Belt Stoffering verzorgt de complete stoffering van woningen, kantoren en bedrijfsruimten. De jarenlange ervaring van eigenaar Arjan van de Belt heeft ertoe geleid dat zijn onderneming  een belangrijke speler is in de markt. Verschillende toonaangevende bedrijven in het land maken gebruik van de diensten van dit stofferingsbedrijf.

Datzelfde geldt voor Maintain. Hoewel deze onderneming voornamelijk in de omgeving  Zwartewaterland opereert heeft zij inmiddels een mooie klantenkring opgebouwd. Maintain betekent “onderhouden’’ en de naam klinkt bijna als Marthijn.  De onderneming verzorgt onderhoud aan woningen en jachten. Ook schilderwerk, tuinonderhoud en kleine verbouwingen behoren tot de dienstverlening.

Arjan en Marthijn zijn geen onbekenden van de tennisclub. Sinds een aantal jaren zijn beiden lid en in korte tijd hebben zij de nodige ervaring in tennis opgedaan. Beide heren staan ook regelmatig tegenover elkaar en dan gaat het fanatiek eraan toe. De beide mannen zitten ook in de commissie Beheer & Onderhoud. Onlangs heeft Marthijn het voorzitterschap van deze commissie overgenomen van oud gediende Herman Polman.

Nu hebben Arjan en Marthijn samen de handen in een geslagen nadat bekend werd dat Vesta Chemicals ruilde van jeugdsponsor naar hoofdsponsor. Van den Belt Stoffering en Maintain besloten het jeugdsponsorschap over te nemen. Het is volgens hen belangrijk om de jeugd te stimuleren voor de tennis en ze tijdens hun lidmaatschap optimaal te begeleiden.  De dochter van Arjan tennist ook en heeft hier veel plezier in.  Tennisclub Hasselt is erg blij met deze nieuwe sponsorovereenkomst en wil Arjan van den Belt en Marthijn Mekkelholt dan ook hartelijk danken. Op een  succesvolle samenwerking de komende jaren.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour