28 februari 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Verrassing voor de Zonnebloem

Geplaatst op: 17 april 2019

De traditionele paaslunch van de Zonnebloem is inmiddels een “bestseller” geworden. Weer heeft restaurant De Herderin haar uiterste best gedaan om een sfeervolle en uitstekende lunch te organiseren. In dit geval op dinsdag 16 april voor meer dan 50 gasten van de Zonnebloem met hun begeleiders.

Dit jaar was er een extra verrassing. De Zonnebloem had zich als deelnemer ingeschreven voor de RABObank Clubkas Campagne 2019. In het kader van deze campagne hadden vrijwilligers van de Zonnebloem een ludiek filmpje gemaakt met als motto “Het hart op de goede plaats” en dat naar de RABObank gestuurd en geplaatst op Facebook.

Dit initiatief werd door de RABObank beloond met een bonusprijs van € 1000,00. Een afvaardiging van de RABObank kwam deze cheque tijdens de paaslunch aanbieden.

Vereniging de Zonnebloem, noodzakelijkerwijs altijd op zoek naar financiële ondersteuning, is geweldig ingenomen met dit bedrag.

Ook de jaarlijkse loterij voor de Zonnebloem is weer van start gegaan. Hopelijk zal door de bevolking van Hasselt weer gul loten worden gekocht die ook een noodzakelijke inkomstenbron is.

De Zonnebloem kan hiermee activiteiten en ontmoetingsmiddagen bekostigen om gehandicapten en chronisch zieken gezelligheid en ontspanning te bieden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.