22 augustus 2019 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wethouder Coster start 10 Mei Open Dag LEAP Studio

Geplaatst op: 3 mei 2019

Op 10 mei knipt wethouder Coster officieel een lintje door om te onderstrepen dat Hasselt een mooie sportlocatie rijker is. Van 17:00 tot 19:00 is iedereen die eens wil zien wat 30 minuten training inhoudt van harte welkom. De koffie staat klaar! En ons team biedt elke bezoeker 5x gratis proberen aan.

Fit in 30 minuten bij LEAP Studio Hasselt

Geen tijd is deze keer geen excuus om niet te sporten. De basis in onze LEAP Studio is de eGym cirkel. Hierop train je alle spiergroepen effectief in een half uur tijd. Je doet dit onder begeleiding van onze personal trainers voor maximaal resultaat. Wij leren je hoe je zelf kunt zien wat je vorderingen zijn, zelfs thuis kun je, via een slimme app, inzien wat je hebt bereikt.

Begeleiding en uitdaging

Onze training is veilig en beschikt over mogelijkheden voor het trainen van ouderen, mensen met diabetes en artrose. Het innovatieve systeem passen we aan op mogelijkheden per individu. Ben je krachttrainer en houd je van een uitdaging? Wil je een pittige workout in 30 minuten? Ook dan zul je enthousiast worden van deze methode! Probeer het nu!

Probeer 5 x gratis!

Loop binnen tussen 17:00 en 19:00 voor een kopje koffie en een praatje met de trainers. Zij laten je zien wat we bedoelen met Fit in 30 minuten. En je kunt je direct inschrijven voor 5 x gratis en vrijblijvend uitproberen.

Kom 10 mei kennismaken op Markt 4!

Adres: Markt 4, Hasselt. Telefoon: 085 130 5943

Gepubliceerd door Bas Jansen

2 reacties op “Wethouder Coster start 10 Mei Open Dag LEAP Studio”