22 augustus 2019 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Moederdag-markt bij De Buurman

Geplaatst op: 6 mei 2019

Voor het eerst houdt De Buurman een pop-up ‘buurt-event’ met een speciale markt die in het teken staat van Moederdag. Op vrijdag 10 mei tussen 14.00 en 18.00 uur kan iedereen gezellig komen buurten bij dit leuke evenement.
“Nu weten we allemaal dat we in Hasselt veel terugloop van leuke winkels hebben. Op deze manier hoop ik eens per jaar wat leuks aan te kunnen bieden buiten mijn leuke winkel om”, vertelt Marlous Naberman van De Buurman.
Op de markt komen tal van enthousiastelingen hun producten aanbieden. Zo komt Erna van stichting ALS heerlijke aardbeien en appelkoeken verkopen voor het Goede Doel. Sabine verkoopt haar vintage artikelen. Iris maakt hippe dieren kettingen en andere unieke sierraden. Marjanne heeft leuke flessentuinen en macramé hangers in de aanbieding. Daarbij kan een workshop worden gevolgd om een leuke macramé sleutelhanger te maken.
“Tegeluk is een super leuk bedrijf dat coole tegeltjes maakt met kekke printjes. Erg leuk om kado te geven”, vertelt Marlous. Roos komt haar schattige babykleding showen die ze maakt ze op aanvraag. Kamsi design is een nieuw innovatief bedrijf wat van duurzaam houten visitekaartjes maakt met een NFC kenmerk. Deze kan je scannen met de telefoon; goed voor het milieu en erg praktisch. “Zo raak je nooit gegevens kwijt! Dus beste mannen kom mee en laat je verrassen.”
Moooi graphics is ook van de partij, zij hebben net een nieuwe lijn met kaartjes en stationary ontwikkeld. “Echte post is zoveel leuker”, vindt Marlous. “En er staat ook een mooie tafel met plukboeketten in de aanbieding. Gezellig het weekend in met een prachtige bos op tafel! Genoeg moois in de aanbieding dus, kom gezellig langs op het eerste ‘buurt-event’ bij De Buurman.”
Gepubliceerd door Bas Jansen

2 reacties op “Moederdag-markt bij De Buurman”