22 augustus 2019 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorjaarsmarkt op Lenteheuvel

Geplaatst op: 14 mei 2019

Op zorgboerderij Lenteheuvel tussen Hasselt en Zwartsluis is 25 mei de jaarlijkse voorjaarsmarkt. Het is een dag waarop alle deelnemers trots hun werk laten zien. “Met elkaar zijn we nu druk met alle voorbereidingen, dat is geweldig om er samen naartoe te leven! Het belooft een dag te worden met verschillende activiteiten voor jong en oud”, zegt Judith Teekens van de zorgboerderij.

Voor de kinderen zijn er activiteiten zoals knutselen, ponyritjes, springen op een springkussen en natuurlijk is er ook gedacht aan een hapje en een drankje of een lekker ijsje. Verder zijn er allerlei kraampjes met bijvoorbeeld plantjes, woonaccessoires en leuke cadeautjes.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.