17 september 2019 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Minke zwemt met opa mee met Maarten van der Weijden

Geplaatst op: 9 juni 2019

Foto: Bastiaan Tamminga

Het duurt nog maar even voor Maarten van der Weijden opnieuw de Elfstedentocht gaat zwemmen. Dit jaar zwemmen er ook andere zwemmers stukken samen met hem om nog meer geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Zo ook de negenjarige Minke Tamminga, die in Stavoren 500 meter samen met haar opa mee zwemt met de Olympisch kampioen.

Op 22 juni gaat de zwemtocht van start. Minke is tot die tijd op zoek naar sponsors die haar, Maarten en het onderzoek willen steunen. Ga daarvoor naar haar persoonlijke pagina op www.11stedenzwemtocht.nl.

Daar schrijft ze: “ik ben een fan van Maarten en ik vind het knap wat hij kan zwemmen. Het is goed dat er veel geld komt voor kanker. Mijn lieve tante is al overleden en dat maakt me verdrietig. Doneer jij ook aan mij en opa?”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.