24 februari 2020 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Fietsers Het Zwartewater sluiten seizoen af

Geplaatst op: 5 oktober 2019

De fietsers van Trainingsgroep Het Zwartewater hebben zaterdag als officiële afsluiting van het fietsseizoen hun slotrit verreden. Deze inmiddels traditionele rit met de inmiddels ook traditionele koffiestop bij De Bootsman in Stegeren begon tamelijk fris. Het was amper 4 graden en nog mistig ook. Maar in de buurt van Dalfsen begon de zon door te breken en werd het wat aangenamer fietsweer. Het zat echter niet allemaal mee. Onderweg moest nog vier keer een lekke band vervangen worden. Dat zorgde voor het nodige oponthoud.

Tijdens de koffie met appelgebak werd ook de punaisekampioen bekend gemaakt. Kampioen wordt degene die tijdens alle clubritten de meeste lekke banden heeft gehad. Dit jaar viel Wim Elshof met drie lekke banden deze eer te beurt. Hij ontving dan ook de punaisebokaal 2019.

Hierna ging het huiswaarts. Rond de klok van half een kwamen de groep na bijna 90 km gefietst te hebben weer in Hasselt aan. Het officiële seizoen mag er dan op zitten, maar er wordt nog wel doorgefietst op de zaterdagochtend. De vertrektijd is dan voor iedereen 09.00 uur vanaf  Teeuwland.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.