10 augustus 2020 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bussluis Hoogstraat treedt half oktober in werking

Geplaatst op: 8 oktober 2019

De bussluis bij de kop van de Hoogstraat gaat 15 oktober nu toch echt in werking. Eerder maakten wij daar op deze plek al melding, maar toen bleek het om een test te gaan van de twee beweegbare pollers door medewerkers van de provincie.

Zoals op de foto is te zien zijn ook verschillende verkeersborden geplaatst om automobilisten te waarschuwen voor de gewijzigde verkeerssituatie.

Het was al een tijd verboden voor auto’s om van of naar de N331 daar te rijden, maar vanaf de 15e is het met twee bewegende pollers ook onmogelijk gemaakt. De verzinkbare palen gaan in principe alleen omlaag voor bussen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Bussluis Hoogstraat treedt half oktober in werking”