24 februari 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

School Genne in november in de verkoop

Geplaatst op: 9 oktober 2019

De voormalige basisschool in Genne gaat in november in de verkoop. Dat blijkt uit een gemeentelijk stuk over de toekomst van accommodaties in Zwartewaterland. Sinds het einde van het onderwijs in Genne staat de school leeg. De overdracht van de Stichting Op Kop naar de gemeente staat voor deze maand gepland. Daarna gaat het gebouw in de verkoop.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “School Genne in november in de verkoop”

  1. Mijn man en ik hebben grote belangstelling voor deze school om hier te gaan wonen en een plek te creëren van toegevoegde waarde. Een plek waar mensen even op adem kunnen komen omdat het dagelijks te veel is geworden. Goed naoberschap zullen we maar zeggen.
    Weet u misschien bij wie en hoe we onze interesse kunnen kenbaar maken?

    Hartelijke groet,
    Evert en Jannette Hamming