3 juni 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tennisclub krijgt nieuwe banen en verlichting

Geplaatst op: 3 december 2019

De projectgroep bestaat uit Olaf Schulte, Harry Kiewiet, Marthijn Mekkelholt, Herman Polman en Jacob Bruins

Bij een ledenvergadering vrijdag hebben leden van Tennisclub Hasselt unaniem ingestemd met de plannen om alle banen van nieuw kunstgras te voorzien. In september 2020 moeten de nieuwe onderlagen er liggen.

In 2019 is een projectgroep gestart met voorbereidingen en vrijdagavond werd het gepresenteerd.  Naast de ondergrond wordt ook het hekwerk aangepakt en wordt de huidige verlichting vervangen door LED. De firma Wijnbergen wordt de hoofdaannemer en Condor uit Hasselt levert de grasmat voor de banen. Aerolux vervangt de huidige verlichting door LED, waardoor het energieverbruik fors afneemt. In juli vangen de werkzaamheden aan.

“Het bijzondere is dat de tennisclub deze investering uit eigen middelen kan voldoen en dus geen externe financiering noodzakelijk is. Dit is mede te danken aan het jarenlange ijzersterke penningmeesterschap van Harry Kiewiet”, schrijft de vereniging. 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.