14 juli 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Grote trouwbeurs in Zwartsluis

Geplaatst op: 12 februari 2020

Trouwevent Trouwens, het trouwevent van het Noorden, wordt gehouden op zaterdag 22 februari bij Trouwlocatie Hotel Zwartewater te Zwartsluis. Professionals uit de trouwbranche staan klaar om bezoekers te inspireren en informeren over de vele mogelijkheden. 

Van 9.30 tot 16.00 uur zijn de deuren geopend. Verschillende leveranciers zullen zich presenteren, daarnaast zijn er ook workshops te volgen. Zowel de vrouwen als de mannen komen aan bod. Onder leiding van een weddingplanner stel je jouw unieke bruiloft samen door een moodboard te maken ondertussen geeft ze van allerlei tip, een ambtenaar van de burgelijke stand (BABS) vertelt alles over de ceremonie en een fotograaf vertelt alle ins and outs over bruidsfotografie. Voor meer informatie en wil je zeker zijn van een plekje bij de workshop: www.trouweventtrouwens.nl

De entree is 5 euro. Dit is inclusief een kop koffie/thee + iets lekkers. En de eerste 100 bezoekers krijgen het mooie inspirerende Bruid&Bruidegom magazine mee.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.