26 april 2024 Gebruikers online: 44
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bewoners Van der Vechtlaan klimmen in de pen

Geplaatst op: 21 februari 2020

De bewonerscommissie van de Van der Vechtlaan vindt nog steeds dat de gemeente en Stichting Knarrenhof te weinig rekening houden met hun wensen. Dat schrijven ze in een brief aan de gemeenteraad die zich komende donderdag opnieuw over het plan buigt.

De bewoners houden overigens niet langer vast aan het behoud van de huidige groenstrook. Ze willen daarvoor in de plaats wel een ‘robuuste groenstrook’ terug zien. Dat zou kunne door dwarsparkeerplaatsen te realiseren langs het Tijlswegje en op het eigen terrein van De Knarrenhof. Volgens die stichting past die opzet echter niet binnen hun concept.

De bewoners vinden dat de gemeente zich onvoldoende inzet voor de robuuste groenstrook. Na het laatste overleg op 22 januari hebben ze verder niet meer met de gemeente gesproken of een uitnodiging voor overleg ontvangen. Vandaar dat ze hun visie in de brief aan de gemeenteraad beschrijven. Ze benadrukken daarin dat ze graag in overleg blijven en geen tegenstander van de komst van De Knarrenhof zijn. Wel vinden ze dat hun wensen voor de groenstrook serieus bekeken moeten worden, zodat er uiteindelijk een goede oplossing voor alle partijen komt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour