28 mei 2020 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Schaatsers flink snel op laatste wedstrijddag

Geplaatst op: 1 maart 2020

Er werd gereden door Femke van Beuzekom, Thymen Bleuel, Tim Pierik, Rhodé en Gideon Westhoff, Joas van Wijngaarden, Elyse Zielman, Wibe de Jong, Robin en Johan Dunnink, Rick van der Stege en Maartje van der Steeg deden zaterdag mee aan de laatste schaatswedstrijd van het seizoen in Dronten. 

Veel schaatsers zetten persoonlijke records neer. Joas van Wijngaarden verbeterde bijvoorbeeld zijn pr flink op de 100m (14.47) en de 300m (40.56), op de laatste afstand is maar liefst twee  seconden. sneller. En Rhodé Westhoff noteerde een 39er op de 300m, dit betekent kwalificatie voor de 500m. Hierbij moet opgemerkt worden, dat haar vader “een flinke duit in het zakje” moest doen om dit te bewerkstellen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.