4 april 2020 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Evenementenbureau zonder evenementen

Geplaatst op: 25 maart 2020

“Een gat van een half jaar in de agenda”, zegt Marieke Galgenbeld van De Regelaardij. Met haar organisatie- en evenementenbureau zat ze met de komst van het coronavirus in één klap zonder werk. “Bedrijven annuleerden meteen alle evenementen. Heel logisch dat het gebeurt”, aldus Galgenbeld.

Ze heeft zoveel mogelijk met opdrachtgevers naar oplossingen gezocht. “Je moet er samen uit komen. We hebben zoveel mogelijk naar constructies gezocht waarbij activiteiten worden verplaatst. En gelukkig heb ik veel opdrachtgevers waarvoor ik bijvoorbeeld jaarlijkse evenementen organiseert. Maar jubilea en dat soort activiteiten komen niet meer terug natuurlijk.”

Helemaal zonder werk zit ze niet, lacht ze. “Nee, ik heb kinderen thuis met examenperikelen en ander thuisonderwijs. En tussen de bedrijven door werk ik voorzichtig aan opdrachten voor het najaar. Tegen die tijd moeten wat spellen af, dat werk haal ik nu naar voren. En voorzichtig doe ik wat voorwerk voor evenementen waarvan ik verwacht dat die geen schade opleveren.”

Uiteindelijk kijkt ze positief naar de toekomst. “Als we door deze perikelen heen zijn, komen er ongetwijfeld veel ‘vier het leven’-feestjes.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *