4 juni 2020 Gebruikers online: 45
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Weer een Hasselter overleden aan corona

Geplaatst op: 1 april 2020

Opnieuw is een Zwartewaterlander overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het gaat om een inwoner van Hasselt, meldde burgemeester Bilder woensdagavond op ZwartewaterFM. Ook is er weer een inwoner naar het ziekenhuis vervoerd.

Bilder riep verder inwoners met het oog op het aankomende warme weer opnieuw op om zich aan de regels te houden. Met name jongeren hebben daar soms problemen mee. “Het overgrote deel van de inwoners houdt zich aan de regels, maar vooral jongeren komen soms toch bij elkaar. Meerdere inwoners spreken me daarop aan. De tijd van waarschuwen is ook voorbij. En ik moet jongeren nog een keer waarschuwen: het gaat niet om kinderachtige bekeuringen, de bedragen lopen op tot vierhonderd euro per persoon.”

Bilder vraagt ook om op te letten dat kleine kinderen niet in grote groepjes spelen, bijvoorbeeld op schoolpleinen gebeurt dat nu soms wel. “Groepjes van twee of drie kinderen, daar moet het bij blijven. Het liefst onder toezicht.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.