29 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Feest bij de kringloop

Geplaatst op: 29 september 2017

Het is feest op zaterdag 7 oktober bij veel van de kringloopwinkels die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Onder het mom van ‘Het is feest bij de Kringloop’ is er van alles te doen  tijdens de negende Nationale Kringloopdag.

Noggus&Noggus is één van de kringloopbedrijven die is aangesloten bij de BKN met vestigingen in Ommen, Dalfsen, Staphorst, Hasselt en Zwartsluis. Leden van de BKN staan voor een circulaire economie, een inclusieve maatschappij en een professionele kringloopbranche’.

Zo wordt bij Noggus&Noggus jaarlijks 1.750.000 ton aan goederen en materialen verwerkt, waarvan 97 % hergebruikt wordt. Van het totaal aantal medewerkers is 80% vrijwilliger. Noggus&Noggus heeft winkels in Ommen, Dalfsen, Staphorst, Hasselt en Zwartsluis.

In Staphorst,  Hasselt en Zwartsluis vinden ze dat bij feest taart hoort.  Zij merken dat door de vele kijkers naar  het tv-programma “Heel Holland Bakt” de bakartikelen de winkel uitvliegen. En ze nodigen klanten uit om een taartje te komen eten. Verder zijn er allerlei heerlijke kookboeken, bakartikelen, en serviesgoed.

Voor meer informatie : www.noggusennoggus.nl of volg Noggus&Noggus op Facebook.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour