28 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zaterdag Roemenië Actiedag in de Baak

Geplaatst op: 22 maart 2018

In de Baak wordt zaterdag voor de vijftiende keer de traditionele Roemenië Actiedag gehouden. In de afgelopen weken zijn de commissieleden weer druk in de weer geweest om van dit jaarlijks terugkerend evenement wederom een groot succes te maken.

In de superronde van het Rad van Avontuur worden maar liefst twee hoofdprijzen verloot. Naast een prachtige ballonvaart boven Overijssel is er ook een Centerparcs bon te winnen.

“Daarnaast hebben we natuurlijk onze traditionele speelgoed-, kleding- en boekenmarkt. Verder kunt u geknipt worden door professionele kapsters voor een tientje”, laat de commissie weten. De kinderen kunnen weer geschminkt worden of meespelen met één van de vele spelletjes.

“Ook hebben we weer mooie voorjaarsbloemen en is de niet meer weg te denken hamburgerkraam ook weer aanwezig. Kortom: voor elk wat wils.” Vanaf donderdag zijn de vrijwilligers weer bezig met het opbouwen van de kramen.

Mochten mensen nog spulletjes voor ze hebben zoals boeken of nog goed bruikbaar speelgoed of kinderkleding dan kan dit tot vrijdagmiddag 17:00 uur in de Baak worden afgegeven. De actiedag start zaterdag om 10.00 en duurt tot 16.00 uur. De toegang is gratis en iedereen van harte welkom.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Contour